Head Over Hats: En omfattande guide till hatt- och kepsstilar för män och hur man bär dem

Hattar och kepsar är ett mångsidigt och praktiskt tillbehör som kan lägga till lite stil till vilken outfit som helst. Att styla dem rätt kan dock vara en utmaning. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på några av de mest populära typerna av herrhattar och kepsar, inklusive baseballkepsar, mössor, fedoras, trilbyhattar, truckerkepsar, pappakepsar, hinkhattar, tidningskepsar och militärkepsar. Vi kommer också att ge tips och tricks för att styla hattar och kepsar för att säkerställa att de kompletterar din övergripande look. Fortsätt läsa!

Baseball keps

Baseballkepsar är en klassisk stil som har varit populär i årtionden. De har vanligtvis en böjd brätte och en strukturerad krona, och är gjorda av material som bomull eller polyester. Baseballkepsar är ett utmärkt val för en avslappnad outfit och kan kombineras med en t-shirt eller en hoodie.

Snapback-kepsar

Snapback-kepsar är en populär hattstil som har funnits sedan 1990-talet. De har vanligtvis en platt brätte och en justerbar snäppstängning på baksidan. Snapback-kepsar är ett bra sätt att lägga till lite streetwear-stil till din outfit och kan kombineras med en grafisk t-shirt eller en jeansjacka.

Trucker Kepsar

Truckerkepsar är ett populärt val för en mer robust och utomhuslook. De har vanligtvis en frontpanel i skum och en nätbaksida, med en böjd brätte och en justerbar snäppstängning på baksidan. Truckerkeps är ett bra sätt att lägga till lite personlighet till en avslappnad outfit och kan kombineras med en flanellskjorta eller ett par jeans.

Pappa Kepsar

Pappa-kepsar, även känd som ostrukturerade kepsar eller polo-kepsar, är ett populärt val för en mer avslappnad och diskret look. De har vanligtvis en böjd brätte och en mjuk, ostrukturerad krona och är gjorda av material som bomull eller denim. Pappa-kepsar är ett bra alternativ för en avslappnad outfit och kan kombineras med en vanlig t-shirt eller en sweatshirt.

Bucket Hats

Bucket hats har gjort comeback de senaste åren och är ett bra alternativ för en retro- eller streetwear-look. De har vanligtvis en bred brätte och en mjuk, ostrukturerad design. Bucket-hattar finns i en mängd olika material och mönster, så det är lätt att hitta en som kompletterar din personliga stil.

Newsboy Kepsar

Newsboy-kepsar, även känd som baker boy-kepsar, är en mer formell kepsstil som har blivit allt mer populär de senaste åren. De har vanligtvis en liten brätte och en rund, panelad krona och är gjorda av material som ull eller tweed. Newsboy-kepsar är ett bra sätt att lägga till lite sofistikering till din outfit och kan kombineras med en skjorta eller en kavaj.

Militära mössor

Militära kepsar, även känd som kadettkepsar eller armékepsar, är ett populärt val för en mer robust och utilitaristisk look. De har vanligtvis en platt brätte och en strukturerad krona och är gjorda av material som bomull eller polyester. Militära kepsar är ett bra alternativ för en avslappnad outfit och kan kombineras med en bomberjacka eller en bruksväst.

 

Sammanfattningsvis är kepsar ett mångsidigt och praktiskt tillbehör som kan lägga till lite stil till vilken outfit som helst. Från basebollkepsar till militärkepsar, det finns en keps för varje tillfälle och personlig stil. Så experimentera med olika stilar och material för att hitta den perfekta kepsen för dig.