Termometer biltema

Köp billiga【Termometrar】hos Biltema

Köp billiga【Termometrar】hos Biltema – Varför betala mer? – Biltema.se

Med denna klassiska termometer för inomhusbruk får du full koll på …

Vid köp termometrar för inomhus- och utomhusbruk ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltemavaruhus.

Digital termometer, inne/ute – Biltema.se

Med denna lilla och enkla digitala termometer får du få full koll på inne- eller utomhustemperaturen, beroende på var sensorn placeras. Enkel att placera Termometern kan enkelt placeras på exempelvis en fönsterbräda eller en hylla med hjälp av det stödben som viks ut på termometerns baksida. Den kan också hängas upp på väggen med hjälp av en spik eller skruv. Sensorn hänger du ut genom ett fönster om du vill mäta utomhustemperaturen eller låter hänga kvar inomhus om du vill mäta inomhustemperaturen. Mäter i °C och °F Termometern mäter temperaturen i både °C (grader Celsius) och °F (grader Fahrenheit). Skiftar enhet gör du på termometerns baksida. Tydlig LCD-display Termometern har en lättavläst LCD-display som visar temperaturen med stora och tydliga siffror. Viktigt att tänka på Se alltid till att ha nya fräscha batterier hemma.

Inomhustermometer – Biltema.se

Med denna klassiska termometer för inomhusbruk får du full koll på temperaturen i ditt hem. Termometern hängs enkelt upp på väggen med hjälp av en skruv eller spik och är enkel att flytta om du vill kontrollera temperaturen även i ett annat rum. Mäter både i °C och °F Termometern mäter temperaturen i både °C (grader Celsius) och °F (grader Fahrenheit). Det gör att du lätt kan översätta en temperatur från en skala till den andra och vice versa. Kan användas som kyl- och frystermometer Vill du ha full koll även på temperaturen i din kyl och frys fungerar termometern även att använda som kyl- och frystermometer.

Trådlös termometer – Biltema.se

Med denna trådlösa termometer får du full koll på både inomhus- och utomhustemperaturen.  Enkel att placera Termometern hängs enkelt upp på väggen med hjälp av en spik eller skruv. Den trådlösa sensorn placerar du på valfritt ställe utomhus, gärna på norrsidan. Mäter i °C och °F Termometern mäter temperaturen i både °C (grader Celsius) och °F (grader Fahrenheit). Det gör att du lätt kan växla mellan de två för att översätta en temperatur från en skala till den andra. Tydlig LCD-display Termometern har en lättavläst LCD-display som visar uppmätt data med stora och tydliga siffror. Displayen styrs med knappar placerade på baksidan av skärmen. Praktisk minnesfunktion Basenheten har en praktisk minnesfunktion som lagrar hösta respektive lägsta uppmätta temperatur. Värdet kan när som helst avläsas på displayen med en enkel knapptryckning. Min/Max-värdena nollställer du manuellt genom att hålla knappen intryckt när respektive värde visas. Utbyggbar Till termometern kan du ansluta upp till tre sensorer. Kanalomkopplaren under sensorernas batteriluckor måste då vara inställd på varsina kanaler. Växlar mellan sensorerna gör du enkelt med en knapp på termometerns baksida. Extra sensorer finns att köpa som tillbehör. Inbyggd klocka och alarmfunktion Termometern har en inbyggd klocka med tillhörande alarmfunktion. Den kan därmed även användas som väckarklocka.

Digital max/min-termometer – Biltema.se

Digital max/min-termometer

Infraröd termometer – Biltema.se

IR-termometer med pistolgrepp, laserpekare och bakgrundsbelyst display, som beröringsfritt med IR mäter yttemperaturen. Lämplig för mätning på organiska material samt andra hög-emissisiva material och områden som fasader, elektronik och motorrum. Displayen larmar för temperaturer som överstiger 500 ºC. Termometern har valbar håll-funktion för nuvarande värde, max/min-temperatur, temperaturskala i Celsius eller Farenheit. Automatisk batterisparfunktion stoppar mätning efter 10 sekunder.

Termometer/hygrometer, inne/ute – Biltema.se

Termometer/hygrometer, inne/ute – Biltema.se

Med denna digitala termometer/hygrometer får du få full koll på både inomhus- och utomhustemperaturen, samt luftfuktigheten inomhus. Enkel att placera Termometern/hygrometern kan enkelt placeras på en fönsterbräda eller en hylla med hjälp av det stödben som viks ut på baksidan. Den kan också hängas upp på väggen med hjälp av en spik eller skruv. Sensorn hänger du ut genom ett fönster för att mäta utomhustemperaturen. Mäter i °C och °F Termometern mäter temperaturen i både °C (grader Celsius) och °F (grader Fahrenheit). Det gör att du lätt kan växla mellan de två för att översätta en temperatur från en skala till den andra. Tydlig LCD-display Termometern/hygrometern har en lättavläst LCD-display som visar temperaturen och luftfuktigheten med stora och tydliga siffror. Praktisk minnesfunktion Termometern/hygrometern har en praktisk minnesfunktion som lagrar hösta respektive lägsta temperatur/luftfuktighet. Värdet kan när som helst avläsas på displayen med en enkel knapptryckning. Min/Max-värdena nollställer du manuellt med en knapptryckning. Viktigt att tänka på Se alltid till att ha nya fräscha batterier hemma.

IR-termometrar – Biltema.se

Digital termometer med larm – Biltema.se

Digital termometer med larm

Keywords: termometer biltema, biltema termometer, frystermometer biltema, rökgastermometer biltema, termometer frys biltema, termometer kylskåp biltema, kylskåpstermometer biltema