Sverige tyskland svt

Sverige möter Tyskland i VM-kvalet | SVT Sport

25 aug. 2022 — Sveriges herrlandslag är vidare till andrarundan av VM-kvalet i basket. Nu väntar en tuff öppningsmatch mot Tyskland på hemmaplan.

Sveriges herrlandslag är vidare till andrarundan av VM-kvalet i basket. Nu väntar en tuff öppningsmatch mot Tyskland på hemmaplan. Du ser den i SVT2/Play – eller i spelaren ovan.

Sverige förlorade mot Tyskland i VM-kvalet | SVT Sport

Sverige förlorade mot Tyskland i VM-kvalet | SVT Sport

25 aug. 2022 — Tyskland rivstartade VM-kvalmatchen. Efter det orkade Sverige inte resa sig och förlorade till slut med 50-67 på Hovet.

Tyskland rivstartade VM-kvalmatchen.Efter det orkade Sverige inte resa sig och förlorade till slut med 50-67 på Hovet.– Jag tycker vi ligger ett steg bakom hela matchen, säger Viktor Gaddefors till SVT.

VM-kvalet i basket: TV-tider, VM-kvalfakta och svenska truppen

VM-kvalet i basket: TV-tider, VM-kvalfakta och svenska truppen | SVT Sport

25 aug. 2022 — Du ser den direkt i SVT på torsdag klockan 18.15-20.30. … Matchen mellan Sverige och Tyskland spelas på Hovet, Stockholm, den 25 augusti …

Sveriges herrlandslag är vidare till andrarundan av VM-kvalet i basket. Nu väntar en tuff öppningsmatch mot Tyskland på hemmaplan. Du ser den direkt i SVT på torsdag klockan 18.15-20.30. Här är en guide till matchen.

Sverige möter Tyskland i VM | SVT Sport

27 aug. 2022 — Ryssland uteslöts och Damkronorna fick en gratisplats till A-VM. Nu väntar Tyskland i gruppspelets andra match.

Ryssland uteslöts och Damkronorna fick en gratisplats till A-VM. Nu väntar Tyskland i gruppspelets andra match.

Basket: VM-kval – SVT Play

Basket: VM-kval | SVT Play

Tyskland-Sverige VM-kval (h). Tyskland-Sverige VM-kval (h). Publiceras: Fre 24 feb 19:25Fre 24 feb 19:25 • 2 tim 5 min. VM-kval i basket mellan Sverige och …

Programledare: Petter Öhrling. Kommentatorer: Peter Jonsson och Nick Rajacic.

Keywords: sverige tyskland svt, svt sverige tyskland