Pulka med ratt biltema

Kälke med ratt – Biltema.se

Pulka, Från 3 år, Dragsnöre, Reflex, Broms, Ratt. 585 kr479 kr … Kälke, Från 5 år, Sittplatser: 1, Max 80 kg, Stötdämpare, Ratt, Broms.

Kälke med ratt

Snökälke – Biltema.se

Snökälke

Pulka – Biltema.se

Se upp i backen! När snön kommer finns det inget roligare än att kasta sig nedför pulkabacken i högsta fart. Har du tur är du snabbare än kompisarna. Denna pulka är av basmodell med enkel och stilren design och dras enkelt uppför backen med dragsnöre. Finns i flera färger. VARNING! Använd endast på snötäckt mark utan hinder och branta backar. Hastigheten kan bli hög. Använd under uppsikt av vuxen för att minska risken för skador. Använd godkänd hjälm. Inte lämplig för barn under 3 år. Långt snöre. Strypningsrisk.

Babysläde – Biltema.se

Med denna stabila babysläde kan du ta med dig de minsta ut på äventyr i snön. En värmande sitt- och ryggdyna ger barnet bra komfort, samtidigt som bältet och tippskyddet på sidorna garanterar en säker färd. Släden dras lätt med dragsnöre. VARNING! Babysläden får ej användas i backe. All åkning och transport ska ske på plan mark.

Bob med fotbroms – Biltema.se

Bob med fotbroms

Köp【Vinterleksaker】och【Snöleksaker】hos Biltema

Köp【Vinterleksaker】och【Snöleksaker】hos Biltema – Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av pulkor, kälkar, snowracers, skidor och andra vinterleksaker ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltemavaruhus.

Snow tube, uppblåsbar – Biltema.se

Bjud in vännerna till en fartfylld pulkatävling. Med en snöring sitter du både bekvämt och blir snabbast i backen. Ringen är uppblåsbar och har två praktiska handtag på sidorna som du kan hålla dig i när det går som snabbast. På undersidan har snöringen en anti slip pad, fyra förstärkningar som är räfflade i åkriktningen, för en stabilare och säkrare färd. Nu kör vi! Viktigt att tänka på De två hålen i mitten av snöringens undersida är ingen defekt. Det är hål som måste finnas. Utan dessa skulle röret som sitter inne i ringen inte kunna blåsas upp. Dåligt glid kan bero på Användaren är för lätt Användaren är för tung (vikten kan även bli för tung om flera åker tillsammans) Ringen är fylld med för lite luft. Ringen läggs med bottenräfflorna åt fel håll (räfflorna ska gå längst med backen när åket börjar, annars är åket svårt att starta). VARNING! Använd endast på snötäckt mark. Undvik hinder och branta backar. Produkten kan komma upp i hög fart och bli svår att styra. Använd under uppsikt av vuxen för att minska risken för skador. Använd godkänd hjälm.

Stjärtlapp – Biltema.se

Stjärtlapp

Utomhusleksaker (1000+ produkter) hos PriceRunner »

Utomhusleksaker hos PriceRunner ✓ SPARA pengar genom att jämföra priser på 1000+ populära modeller!

Keywords: pulka med ratt biltema