Corona västernorrland svt

Coronaviruset i Västernorrland – följ med i rapporteringen

Coronaviruset i Västernorrland – följ med i rapporteringen | SVT Nyheter

Det är fortsatt stor smittspridning i Västernorrland. Förra veckan testades preliminärt omkring 6 100 prov positivt för covid-19, vilket är en ökning med …

Coronaviruset i Västernorrland – SVT Nyheter

Fjärde dos coronavaccin i höst: ”Vi räknar med 15 000 doser i veckan”. Hör vaccinsamordnaren i region Västernorrland – tre frågor om fjärde dosen …

Risk för ny coronavåg efter sommaren i Västernorrland

Risk för ny coronavåg efter sommaren i Västernorrland | SVT Nyheter

22 juni 2022 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

Nya scenarion från Folkhälsomyndigheten visar risk för en ökad smittspridning. Från och med den första september kommer det erbjudas ytterligare en dos vaccin.

Vi räknar med 15 000 doser i veckan i Västernorrland

Fjärde dos coronavaccin rekommenderas i höst: ”Vi räknar med 15 000 doser i veckan i Västernorrland” | SVT Nyheter

13 juli 2022 — Från i höst kommer alla över 18 år att erbjudas en fjärde dos coronavaccin. I region Västernorrland pågår planeringen för fullt.

Från i höst kommer alla över 18 år att erbjudas en fjärde dos coronavaccin. I region Västernorrland pågår planeringen för fullt. – Jag gör en plan på att vaccinera 15 000 doser i veckan med visionen att vi ska börja första september, säger Malin Plantin Sjöblom, verksamhetschef för vaccination, prover och smittspårning i regionen.

Smittspridningen av covid-19 ökar i Västernorrland

Smittspridningen av covid-19 ökar i Västernorrland – smittskyddsläkaren: ”Bekymmersamt” | SVT Nyheter

4 juli 2022 — Runt om i landet kommer rapporter om en ökad smittspridning av covid-19. Så ser det ut även i Västernorrland. – Det är klart att det är …

Runt om i landet kommer rapporter om en ökad smittspridning av covid-19.Så ser det ut även i Västernorrland.– Det är klart att det är bekymmersamt, säger smittskyddsläkare Hans Boman.

fjärde dos vaccin i höst – Västernorrland – SVT Nyheter

Fortsatt ökning av coronafall i Västernorrland – fjärde dos vaccin i höst | SVT Nyheter

13 juli 2022 — Runt 15 personer vårdas med covid-19 på länets sjukhus, varav en behöver intensivvård. Samtidigt är personalläget i sjukvården ansträngt.

Runt 15 personer vårdas med covid-19 på länets sjukhus, varav en behöver intensivvård. Samtidigt är personalläget i sjukvården ansträngt.– Det är besvärligt att bemanna men hittills har det gått runt, säger smittskyddsläkare Hans Boman, som också flaggar för en fjärde dos vaccin till den breda allmänheten i höst.

Regionen återinför besöksförbud på vissa avdelningar

Regionen återinför besöksförbud på vissa avdelningar | SVT Nyheter

13 juli 2022 — Anledningen är ökad smittspridning av covid-19 och den personalbrist … Region Västernorrland återinför besöksförbud på vissa avdelningar.

Från och med i morgon, torsdag, återinförs besöksförbudet på vissa avdelningar på länets sjukhus. Anledningen är ökad smittspridning av covid-19 och den personalbrist som råder.

Ska du ta en höstdos coronavaccin? – röster från Birsta i …

Ska du ta en höstdos coronavaccin? – röster från Birsta i Sundsvall | SVT Nyheter

26 aug. 2022 — Den 1 september drar coronavaccinationerna igång igen. … I Västernorrland finns cirka 10 000 doser just nu och regionen beställer nytt …

Den 1 september drar coronavaccinationerna igång igen. Men hur ser intresset ut? Vi åkte till Birsta i Sundsvall och frågade några besökare.

Höstdos mot covid-19 erbjuds till alla västernorrlänningar över …

Höstdos mot covid-19 erbjuds till alla västernorrlänningar över 18 år | SVT Nyheter

19 aug. 2022 — Region Västernorrland erbjuder nu en höstdos vaccin mot covid-19 till alla vuxna länsbor. Regionen rekommenderar särskilt alla över 65 år, …

Region Västernorrland erbjuder nu en höstdos vaccin mot covid-19 till alla vuxna länsbor. Regionen rekommenderar särskilt alla över 65 år, personer på äldreboenden och/eller dem med hemtjänst samt personer i riksgrupper att ta dosen.Höstdosen börjar ges från och med 1 september.

Västernorrland | SVT Nyheter

SVT Nyheter Västernorrland ger dig de senaste nyheterna från Västernorrlands län.

Keywords: corona västernorrland svt